THE IMPOSSIBLE COLLECTION OF WINE "ASSOULINE"

  • 920 
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
  • Šiame nuostabiame Assouline Ultimate kolekcijos papildyme Enrico Bernardo, geriausias pasaulyje someljė, įsivaizduoja tobulą rūsį, pripildytą išskirtiniausių dvidešimtojo amžiaus vynų: The Impossible Collection of Wine. „Bernardo's“ yra sąrašas, apie kurį kiekvienas žinovas gali tik pasvajoti, sveriantis retumo, terroiro, skonio ir istorinės mistikos dorybes. Kad vynuoges paverstų poezija buteliuose, vyndarys turi būti savotiškas alchemikas. Nepaisant technologijų ir skonių pokyčių per pastaruosius 100 metų, amatas išliko beveik nepakitęs; puikus vynas išlieka nesuskaičiuojamų veiksnių, iš kurių ne mažiau svarbus dalykas yra apvaizdos šypsena, rezultatas. Šiuose puslapiuose Bernardo švenčia pačius išskirtiniausius derlius visame pasaulyje – nuo ​​1928 m. „Krug“ šampano iki 1951 m. „Penfolds Grange Bin 95“ iki 1973 m. „Stag’s Leap Estate“ SLV, kviesdamas skaitytoją į kelionę per istoriją ir pasimėgauti neįmanoma kolekcija. Šis rankiniu būdu įrištas didžiulis prabangus leidimas su ranka smailiais atvaizdais ir pateikiamas medinėje dėžėje, bus privalomas kiekvieno tikro vyno žinovo bibliotekos turinys.
    Netolygus efektas knygos viduryje gali būti siejamas su šiuo neįmanomos kolekcijos serijos rankų darbo pobūdžiu.
    Su kiekvienu pirkiniu iš Assouline's Ultimate Collection pridedamos nemokamos baltos pirštinės ir firminis drobinis krepšys.

    204 puslapiai
    daugiau nei 150 iliustracijų
    Anglų kalba
    Išleistas 2016 m. lapkritį
    P 45,5 x P 50,8 x P 8 cm
    Rankomis įrištas ribotas leidimas medinėje dėžėje
    ISBN: 9781614284710
    9,07 kg

    Enrico Bernardo išgarsėjo „Four Seasons George V“ Paryžiuje ir 2004 m. buvo pripažintas geriausiu pasaulio someljė. Dviejuose jo restoranuose – „Michelin“ žvaigždutę turinčiuose „Il Vino“ ir „Goust“ – pagrindinis dėmesys skiriamas tobulo vyno derinimui su kiekvienu patiekalu. tobulas patiekalas prie kiekvieno vyno. Bernardo konsultuoja daugelyje restoranų ir bendradarbiauja su Asociacija de la Sommellerie Internationale, siekdamas populiarinti vyno kultūrą naujai kartai. Jis yra penkių knygų, įskaitant „Kaip paragauti vyną“ (2006) ir „Kaip derinti vyną“ (2011), autorius.
    Michaelas Broadbentas, vyno meistras, yra vyno kritikas, rašytojas ir aukcionų vedėjas. Jis trisdešimt dvejus metus ėjo Christie vyno skyriaus vadovo pareigas ir yra daugelio knygų autorius.
    Assouline's Ultimate Collection yra duoklė prabangaus lažybų menui. Kiekviename šios riboto leidimo serijos puslapyje yra įrištas tradicinėmis technikomis ir spalvotos plokštės, užklijuotos rankomis ant meno kokybės popieriaus. „Ultimate Collection“, kurioje nagrinėjamos įvairios temos nuo juvelyrikos ir mados, vaizduojamojo meno ir „Neįmanomų kolekcijų“, kuruoja viso pasaulio ir amžių kultūrą. Šios knygos, įspraustos į drobinius atverčiamus dėklus, traukia kolekcininkus, spausdinto puslapio mėgėjus ir tuos, kurie ryja mūsų laikų kultūrą. Šios unikalios knygos, rodančios naują rafinuotumo lygį tikriems žinovams, yra atskiri meno kūriniai.
    Ultraluxe vyno kolekcionieriaus sąvadas
    Vyno žiūrovas