JAPONIŠKA ARBATA "KYOTO RED N° 921 "P & T" 20 G

  • Kraunamos nuotraukos
    28 
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
  • Susukta japoniška juodoji arbata.

    Ypatingas ir retas skanėstas, japonų „raudonoji arbata“ arba Wakoucha, yra juodosios arbatos forma, gaminama nedideliais kiekiais naudojant vietines veisles. Palyginti su žinomesnėmis juodosios arbatos rūšimis, Wakoucha yra švelni, mažai sutraukianti ir šiek tiek saldaus saldumo su šokolado užuominomis.

    SKONIS
    šokoladas, šviežia pušis, salyklas.

    INGRIDIENTAI

    Juoda arbata

    PARUOŠIMAS
    Kiekis Temperatūra Laikas
    2 šaukšteliai / 250 ml 90° C / 195° F 1 infuzija 60 sek.
    2 infuzija 40 sek.
    3 infuzija 90 sek.

    PAPILDOMA INFORMACIJA
    Regione, garsėjančiame savo žaliosiomis arbatomis, juodoji arbata pati savaime yra nuostabi. Taigi, mes ieškojome vienos iš šių arbatų savo naujausiam ribotam derliui. Juodoji arbata, kilusi iš šios Japonijos dalies, yra ypač recherché – kitų veislių produktas nei Indijoje ar Kinijoje. Šios arbatos žinomos kaip Wakoucha. Paprastai jie išlaiko žemišką, saldų juodosios arbatos pojūtį, kartu išlaiko subtilų ir mažai sutraukiantį skonį. Susuktų Wakoucha lapų grožis nusileidžia tik jų sukuriamai skaisčiai gintaro spalvai. Geriant šią arbatą – tai šokolado ir medienos užuominos su saldžiu salyklo apdaila; tiksliai tai, ko norėtumėte iš aukštos kokybės juodosios arbatos.