RIBOTO LEIDIMO EKOLOGIŠKAS EGLIŲ MEDUS IŠ LIPČIAUS "EULOGIA OF SPARTA" 3 VNT

  • Kraunamos nuotraukos
    69 
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Eulogia of Sparta
  • e- pasiūlymas 3 vnt po 298 gr.

    Apdovanojimų pelnęs riboto leidimo ekologiškas eglių medus yra renkamas Mainalo kalnų regione, Graikijoje. Skirtingai nuo tradicinio medaus, kuris susidaro, kai bitės surenka nektarą iš žiedų, šis medus yra surenkamas iš lipčiaus, kurį palieka amarai po to, kai ištraukia eglių sulą ir ją minta. Norint išlaikyti pusiausvyrą šioje niekur kitur neaptinkamoje ekosistemoje, reikia rūpintis ne tik šio išskirtinio medaus derliaus nuimimu, bet ir pačiomis bitėmis.

    Šis retas neapdorotas medus yra ekologinės žemdirbystės produktas. Dėl išskirtinumo, tirštos karamelės tekstūros ir perlamutrinio blizgesio, tai yra nepaprasto skonio ir kvapo, pasaulinės klasės medus, nepanašus į jokį kitą.

    Šis ekologiškas graikiškas eglių medus yra viena iš rečiausių ir išskirtiniausių rūšių pasaulyje.

    NAUDA ORGANIZMUI: Eglės meduje gausu maistinių medžiagų, mikroelementų ir mineralų. Jo tekstūra yra sodri, panaši į karamelę, sudėtingas, sultingas ir visiškai unikalus skonis, nuostabus perlų ir aukso spalvų ryšys, todėl jis yra vienas unikaliausių ir išskirtinių medų planetoje. „Šis eglės medus pelnė sidabro“ Sofi apdovanojimą ir įtrauktas į „Oprah mėgstamiausius“ ekologiškų medaus produktų sarašą.

    SKONIS: Tai visiškai unikalusmedus, pastebinmai saldus skonis, suteikiantis nepaprastą aromatą, primenantį „saldainius“ su vanilėmis užuominomis ir eglės miško gaivumą. 100% natūralaus neapdorotas graikiško medus sertifikuotas ekologiškas | USDA , Be GMO | Nėra dirbtinių kvapiųjų medžiagų / dažiklių / priedų.
    PAPILDOMA INFORMACIJA
    KILMĖ: Mainalo kalnas, Peloponesas
    GĖLIŲ ŠALTINIS: eglė

    PATARIMAI: Šis konkretus medus pasižymi savita stora karamelės konsistencija, intensyviu aromatu ir nepaprastu skoniu.Puikiai tinka, kai užpilama jogurtu ir skrudintais kaštonais. Puikiai tinka papildyti kreminę rikotą ir išgauti šį jos skonį. Patiekiama su aštriais sūriais arba galima tepti ant skrudintos duonos. 

  • Prenumeruok ir sužinok daugiau!

    Informacija