TOP 100 PRODUKTAS PORTUGALIŠKAS NEFILTRUOTAS EVOO "OLMAIS" 500 ML

  • Kraunamos nuotraukos
    22 
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
  • Originaliame ir gražiame juodo stiklo 500 ml/16,9 flozės buteliuke dekoruoto  su aukso lapų detalėmis, iš šeimai priklausančios ekologiškų alyvmedžių giraitės, esančios Terra Quente regiono kalvų šlaituose Portugalijoje, atrenkami šiam ypač tyram alyvuogių aliejui gaminti tik šimtamečius žydinčiai alyvmedžiai.

    Ankstyvas derlius, šaltai spaustas, nefiltruotas ir nežiemojęs, šis alyvuogių aliejus yra grįžimas prie alyvuogių aliejaus ištakų, tikra gamtos išraiška.

    Apibūdinimas:
    Šis alyvuogių aliejus yra iš Cobrancosa, Verdeal ir Madural veislių, būdingų tik Portugalijai, šios veislės gamina labai intensyvų alyvuogių aliejų. Olmais yra tvirtas pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus iš ankstyvo derliaus.

    Degustacijos profilis:

    Šis nefiltruotas alyvuogių aliejus pasižymi intensyviu vaisių skoniu su stipriu pipirų poskoniu , turi ryškų kartumą. Itin sudėtingas, unikalus ir gerai subalansuotas.

    Kai kurie apdovanojimai (nuo 2016 m.):

    TOP 100 geriausių, ypač tyras metų alyvuogių aliejus, EVOO pasaulinis reitingas
    Aukso medaliai, produktų pasirinkimas, 1001 degustacijos, Prancūzija
    Auksas ir sidabras, geriausias pasaulyje alyvuogių aliejus, NYIOOC, JAV
    Grand Prestige Gold, Olivinus, Mendoza, Argentina
    Prestige Gold, Olivinus, Mendoza, Argentina
    Prestige Gold, Terraolivo, Jeruzalė, Izraelis
    Dizaino apdovanojimai, Evooleum Guide, TerraOlive, Olivinus
    Sidabro medalis, Atėnės tarptautinis alyvuogių aliejaus konkursas, Atėnai, Graikija
    Sidabras ir bronza, ekologiški alyvuogių aliejai, CNAP, Santaremas, Portugalija
    Sidabro medaliai, Domina International OOC, Palermas, Italija
    Sidabro medalis, geriausias pasaulyje ekologiškas alyvuogių aliejus, BIOL apdovanojimas, Italija
    Bronzos medaliai, Kinijos tarptautinis alyvuogių aliejaus konkursas, Kinija

     

    MAISTO SUDERINIMAS
    Puikiai tinka prie ant grotelių keptos mėsos, makaronų ar salotų, taip pat kaip visavertis mirkymo aliejus su mėgstama duona.

     

    LABORATORIJOS TYRIMO REZULTATAI
    Naujausia cheminė analizė:
    Laisvosios riebalų rūgštys (FFA): 0,2 %
    Peroksidai: <15mEqO2/kg
    K232: <2,00
    K268: <0,20
    dK: <0,01
    Vaškai: <150mg/kg