"MANDOLA CLASSIC" SALDUS MIGDOLŲ RIEŠUTAI SU JŪROS DUMBLIAIS IR CUKRUMI "VOSKOPOULA" 150 G

  • Kraunamos nuotraukos
    560
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
  • Mandola yra tradicinis saldus patiekalas, kurį galima rasti tik Jonijos salose ir kuris yra vienas iš labiausiai žinomų tradicinių Kefalonijos produktų. Šis saldus delikatesas yra pagamintas iš migdolų riešutų ir cukraus, o gyvybinga giliai raudona spalva gaunama iš tam tikrų jūros dumblių, kuriuos vietiniai gyventojai tradiciškai naudoja maisto dažuose.

    Raudoni dumbliai auga ant povandeninių Šiaurės jūros, Lamanšo sąsiaurio ir Atlanto vandenyno uolų. Tai geriausias vitamino B2 ir C bei augalinio glitėsio šaltinis, kuris puikiai maitina Jūrų dumbliuose gausu vitaminų ir mikroelementų – A, B grupės, C, D, K, PP, M (folio rūgšties), karotinoidų, lipidų su polinesočiosiomis riebiosiomis rūgštimis, polisacharidų ir kt.

    Skanėsto pavadinimas kilęs iš itališko žodžio migdolas „Mandorla“, kuris buvo pasiskolintas ir integruotas į graikų kalbą dar tada, kai sala buvo Venecijos okupacijos sąlygomis.

    Be dirbtinių dažiklių ir priedų.

    Be glitimo.

    Be laktozės.

    Druskos kiekį lemia tik natūraliai randamas natris

    Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, nuo kvapų ir drėgmės

    Bendrovė naudoja maisto saugos valdymo sistemą, atitinkančią ISO 22000: 2005 (RVASVT)