ALYVUOGIŲ "KALAMATA" UŽTEPĖLĖ SU DŽIOVINTAIS POMIDORAIS "GREEN & BLU" 85 G

  • Kraunamos nuotraukos
    499
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
  • Itin skani ekologiškų alyvuogių užtepėlė "tapenadas" su autentišku Viduržemio jūros skoniu. Šį naminį receptą sudaro: Kalamata alyvuogėmis, graikiškais saulėje džiovintais pomidorais, sumaišytais su aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi, balzamiko actu ir aromatinėmis žolelėmis: raudonėliu, baziliku, petražolėmis.

    Naudojimas: tepkite ant šviežios šiltos duonos, krekerių ar pittos duonos. Idealiai tinka gardinti skrudintus: morkas, salierus. Makaronų padažą arba picos padą, kad gautumėte papildomo gardaus  skonio. Tinka sumuštiniuose, kaip sveikas sviesto ar margarino pakaitalas. Įpilkite citrinos, kad gautumėte puikų salotų padažą. Įdėkite trupinto fetos sūrio, kad užteptumėte itin skaniai duoniuką.

    Sudėtis: 86,2% juodųjų Kalamata alyvuogių be kauliukų, 6,8% saulėje džiovintų pomidorų, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, balzamiko actas, druska, cukrus, žolelės (raudonėliai, bazilikas, petražolės).

    Galima įsigyti: stikliniame inde 85 g neto svorio.

    Laikymas: Laikyti vėsioje vietoje, pavėsyje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 10 dienų.