BALTUJŲ TRUFELIŲ YPAČ TYRAS ALYVUOGIŲ ALIEJUS " TRUFFLE THEORY " 250 ML

  • Kraunamos nuotraukos
    24 
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
  •  Graikiškas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus  

    Patirkite rafinuotą, aromatingą mūsų aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus baltųjų triufelių skonį, pagamintą Graikijoje iš geriausių vietinių ingredientų. Pagamintas iš aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir praturtintas mūsų rankomis surinktais laukiniais baltais triufeliais, šis gurmaniškas aliejus suteikia subtilų, prabangų potyrį, kuris bet kurį patiekalą paverčia šedevru. Kiekvienas butelis atspindi nesugadintų Graikijos kraštovaizdžių esmę, kiekviename laše pateikdamas tyrą ir autentišką jos miškų skonį.


    Šis baltųjų triufelių ypač tyras alyvuogių aliejus yra daugiau nei tik skonio stipriklis; tai sveikatos ir skonio derinys. Sudėtyje yra antioksidantų, širdžiai naudingų mononesočiųjų riebalų ir priešuždegiminių savybių iš aukštos kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus, todėl jis palaiko sveiką gyvenimo būdą. Baltieji triufeliai suteikia subtilų, žemišką charakterį, žinomą dėl savo sugebėjimo pakelti patiekalus subtiliu aromatu ir rafinuotu, sudėtingu skoniu. Puikiai tinka tiems, kurie vertina švelnius, bet gurmaniškus skonius.


    Patobulinkite savo kulinarinius kūrinius išskirtiniu baltųjų triufelių aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus skoniu.

    Pabarstykite juo ant:

    makaronų,

    rizoto,

    ant grotelių keptos žuvies,

    skrudintų daržovių ir bulvių, kad padidintumėte jų sodrumą.

    Puikiai tinka prie salotų, kiaušinių, sriubų ir net picos, pridedant elegancijos ir rafinuotumo. Naudokite jį kaip sūrio lentelių, brusketos ar karpačio apdailos aliejų ir mėgaukitės subtilia baltojo triufelio magija kiekviename kąsnyje.

    Naudojimas Naudokite šį baltųjų triufelių aliejų kaip "užbaigimą", kad padidintumėte švelnų jo skonį. Keli lašai prieš pat patiekimą suteiks gurmanišką atspalvį bet kuriam patiekalui.   

  • Prenumeruok ir sužinok daugiau!

    Informacija